Edit

За Връзка
office@hawelios.com
0871/8866557

Адрес за Кореспонденция
Ул. Пере Тошев 11
гр. Пловдив; България

Раб. време:
Пон – Пт: 9:00 – 19:00
Събота: 9:00 – 14:00
Неделя: Почивен Ден

Услуги

Hawelios

Какво Правим ние

Слънчеви панели

Вашите соларни панели са скъпа инвестиция и е разумно да се гарантира, че те се почистват от застраховани и обучени специалисти. 

Извършваме почистване на слънчеви панели на територията на цяла България. Без значение дали става въпрос за покривна инсталация на частен дом или търговска сграда можете да ни се доверите. Специалисти сме също така и в почистването на големи соларни паркове, независимо от местонахождението им. 

Какви са предимствата ако поддържате слънчевите панели чисти?

Увеличаването на изходната мощност и ефективността на вашата слънчева система с 20% или повече процента е напълно постижим резултат. Това особено се забелязва при соларни паркове разположение на земеделска земя. Ако притежавате или поддържате търговски масив от слънчеви панели, без съмнение ще се интересувате да извлечете най-голямата финансова изгода от вашия парк и да видите възвръщаемостта на инвестицията си (ROI) възможно най-скоро. Почистването на слънчеви панели ще ви помогне да направите точно това.  

Когато слънчеви панели са чисти, повече светлина попада в слънчевите клетки. Това означава повече генериране, което от своя страна означава по-голяма възвръщаемост на инвестициите.

Големият дебат за или против почистване на слънчеви панели отдавна е развенчан. Доказано е, че те не могат да бъдат почистени само от дъжда, това противоречи на здравия разум и фактите от реалността. Факт е, че слънчевите панели се замърсяват точно както всичко останало. Мръсотията блокира слънчевите лъчи, което намалява ефективността и производителността на слънчевите панелислънчевите панели. Когато те не произвеждат оптимално, това ви струва пари. Решението на този проблем е те да се почистват периодично или когато замърсяването им е видимо.

През последните няколко години ние от Hawelios почистихме достатъчно соларни панели за да знаем със сигурност, че тази малка допълнителна инвестиция си струва. Имаме опита, разполагаме с необходимата техника и почистващи роботи. Застраховани сме и издаваме домумент, удостоверяващ извършената услуга. Той от своя страна може да послужи пред производителя ( ако по време на гаранциония период се случи нещо с вашите панели ) като доказателство, че сте съвестен стопанин и се грижите максимално добре за вашата инсталация.

За да получите безплатна, неангажираща оферта, моля попълнете формата. Други начини да се свържете с нас.